Ik ben gestart met Talent en Traject vanuit de behoefte om bedrijven en medewerkers te laten zien hoe leuk werk is, en hoe inspirerend het is om samen te werken.

Leren vertrouwen op je eigen intuïtie staat centraal in mijn aanpak. Omdat ik ervan overtuigd ben dat veel problemen opgelost kunnen worden als je naar jezelf leert luisteren.

Voor bedrijven

Mijn doel is om leidinggevenden en medewerkers de tools te geven om met plezier samen te werken, te zorgen dat medewerkers (weer) met passie aan de slag gaan en zieke medewerkers weer gezond kunnen werken.
Waar samenwerken niet meer mogelijk is vind ik de best mogelijke oplossing om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan. Ik verwacht hierbij een actieve rol van de betrokkenen. Zij moeten zich namelijk zelf kunnen vinden in de uitweg.

Hoe ben ik in te zetten?

Ik bied advies aan management en leidinggevenden op het gebied van werving, talentontwikkeling, aansturing, inzetbaarheid, verzuim en uitstroom van medewerkers. Dat doe ik:

  • In een individueel traject (bijvoorbeeld een langdurig verzuimende medewerker helpen weer aan de slag te komen – op eigen of andere werkzaamheden, binnen of buiten de organisatie),
  • Op projectbasis (bijvoorbeeld begeleiding bij een veranderingstraject of reorganisatie) en
  • Ter vervanging tijdens ziekte of zwangerschap.

Hoe pak ik dat aan?

Benieuwd hoe ik zoiets aanpak en met welk resultaat? Lees meer over mijn aanpak van:

Ik schrijf niet graag beleidsstukken; ik geloof in doelen realiseren door te doen. Ik vraag door, maak bewust en zet duidelijke stappen.

Meer weten? Neem contact met mij op.

Voor particulieren

Ik ben er niet alleen voor werkgevers. Iedereen die daar behoefte aan heeft kan mij vragen voor coaching. Bijvoorbeeld als je een probleem hebt op het werk of wilt weten hoe je carrière combineert met privé.
Ik kijk samen met jou naar wat je drijft. Ik maak je bewust van je diepere motivatie. Door in contact te komen met je intuïtie help ik je jouw doelen te bereiken. Ik ga uit van je eigen kracht.

Meer weten? Neem contact met mij op.